+4 0368 004 674
| +4 0748 106 900
| +4 0727 387 799
transport gratuit

Transport GRATUIT in locatiile acoperite de curierat pentru comenzi cu valori mai mari de 350 de lei.

Fidelizare client


Pentru a demonstra inca odata sprijinul pe care Toolszone.ro doreste sa-l aduca clientilor sai, pe langa produse de mare calitate si servicii ireprosabile, campania de fidelizare clienti incearca sa stabileasca preturile cele mai accesibile din domeniu.

Vezi mai multe detalii

Voucher


Voucher-ul valoric Toolszone.ro aduce clientilor nostri o reducere in plus fata de celelalte magazine din domeniu. Numarul nelimitat de vouchere puse la dispozitia utilizatorilor, ofera posibilitatea de a primi bonificatii in lei valabile pe site-ul nostru.

Recomanda ToolsZone.ro

Conecteaza-te cu noi

Inscrie-te la Newsletter

Poti primi informatii utile promotii, detalii despre produsele noi etc.

Oferta ToolsZone.ro de scule aschietoare cuprinde burghie metal cu actionare pe masini portabile sau stationare pentru gaurirea otelului, otelului inoxidabil, fontei, metalelor neferoase, plasticului, lemnului de esenta moale si dura, materialelor de constructii, sticlei etc. De asemenea, tot aici gasiti freze si cutite de strung utilizabile in majotitatea atelierelor de productie pentru masini traditionale si CNC si o gama larga de tarozi si filiere pentru filet metric, BSW, UNC, UNF, NPT, BSP.

Produse in promotie